fbpx
Nieuws

Subsidietool voor nieuwe ISDE

Installateurs hebben de beschikking over een nieuwe tool, waarmee zij de ISDE subsidie voor hun klanten snel en eenvoudig kunnen bepalen en regelen.

Onder de ISDE vallen sinds dit jaar niet alleen de zonneboilers en warmtepompen, maar ook isolatiemaatregelen. Deze maatregelen vielen voorheen onder de SEEH. Twee maatregelen zijn voldoende om een deel van de gemaakte kosten terug te krijgen. 

Simpel Subsidie heeft op haar website de informatie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) verpakt tot een praktische app. Particulieren kunnen hier gratis snel checken of ze in aanmerking komen voor subsidie en tegen betaling de aanvraag (laten) verzorgen. De woningeigenaar hoeft zich dan niet te verdiepen in de complexe RVO-processen, waaronder de ellenlange apparatenlijsten.

Subsidiehulp als dienst

Ook de bouwer of installateur kan de subsidiehulp als dienst aanbieden. Zij hebben de mogelijkheid om hun klanten te helpen met de bewijslast. Zo kunnen in de uitvoering van isolatiemaatregelen alvast foto’s en facturen worden klaargezet, om meegestuurd te worden met de aanvraag van de woningbezitter. Die kan namelijk pas subsidie krijgen op energiebesparende maatregelen, wanneer er twee maatregelen aantoonbaar zijn gerealiseerd.

Bedrijven kunnen de tooling van Simpel Subsidie ook in hun eigen huisstijl krijgen en plaatsen op hun website. In het geval van de warmtepompen of zonneboilers kan er dan ook voor gekozen worden om enkel de toestellen die een installateur in haar aanbod voert, weer te geven in de app. Hier meer informatie over de app.

3 reacties op “Subsidietool voor nieuwe ISDE

  1. Simpel Subsidie schreef:

    Super dat wij als nieuws zijn opgenomen! Voor partijen die meer willen weten of interesse hebben in samenwerking / eigen (gratis) subsidietool, neem contact op via: info@simpelsubsidie.nl

  2. Cv kompleet schreef:

    Bestaat er ook subsidie voor zonnepanelen
    Zakelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.