fbpx
Nieuws

Therma V monoblock in het schap

De nieuwe LG Therma V Monobloc, die in maart door LG werd gepresenteerd, is nu verkrijgbaar bij Centercon.

De Therma V Monobloc is beschikbaar in zes uitvoeringen: 5 kW, 7 kW, 9 kW, 12 kW, 14 kW en 16 kW.

De LG Therma V Monobloc heeft Met een SCOP-waarde (Seasonal Coëfficiënt of Performance: de gemiddelde efficiëntie gemeten over het hele jaar) van 4,45 en een A+++ energielabel. Door vloeistofinspuiting halverwege het compressieproces wordt het verwarmingsvermogen bij lagere buitenluchttemperaturen groter. De capaciteit ligt bij -7 graden op 100% en 75% bij -15 graden.

Het maximale bereik is -25 graden Celsius. Door gebruik van het  koudemiddel R32, blijft de GWP-waarde laag. Door het watertemperatuurbereik van 65 °C zonder toevoeging van elektrische heaters, is de LG Therma V Monobloc toepasbaar voor LT (Laag Temperatuur) en voor MT (Midden Temperatuur) afgiftesystemen. De unit is standaard voorzien van black fin coating, die het apparaat corrosiebestendig maakt.

De buitenunits zijn klein zodat montage in kleine tuin of plat dak mogelijk is, en, inherent aan monoblock: F-gassencertificaat is niet nodig.

2 reacties op “Therma V monoblock in het schap

  1. sjaak feijen schreef:

    heb interesse, graag installatiegegevens

  2. Biemans schreef:

    klinkt allemaal goed, ik ben dus op zoek naar een warmtepomp. kunt u iets zeggen over de geluidsproductie van deze unit, en kan die eventueel binnen geplaatst worden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.