fbpx
Nieuws

Twee nieuwe leden voor ComforTrend

Twee nieuwe leden voor ComforTrend

Installatiebedrijf Diepeveen uit Scherpenzeel, installatiebedrijf Ewald Boerma uit Surhuisterveen en Ewald Leeuwarden hebben zich aangesloten bij ComforTrend.

 

Installatiebedrijf Diepeveen is sinds 2000 gevestigd in Scherpenzeel. Aris Diepeveen: “Ik was al een tijdje op zoek naar een organisatie die mij zowel op verkoop als inkoopvlak kan ondersteunen. ComforTrend sluit precies aan bij wat ik zocht. Niet alleen bieden ze erg veel inkoopvoordeel, ook op het gebied van verkoop nemen ze mij veel werk uit handen.” Ook voor Onno Wendelaar Bonga van Ewald Boerma Surhuisterveen en Ewald Leeuwarden was aansluiten bij ComforTrend een logische stap. “Het inkoopvoordeel alleen al brengt mij meer rendement. Praktisch houdt het in dat ik van de overige diensten die ComforTrend biedt gratis gebruik kan maken.”

 

Over ComforTrend

ComforTrend heeft ruim 40 leden en ontzorgt installateurs al 15 jaar door alle promotionele en marketingactiviteiten rondom de bedrijfsvoering te faciliteren. Daarnaast biedt ComforTrend zowel installateurs als leveranciers extra voordeel door gezamenlijke inkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.