fbpx
Nieuws

Tweede Experience Center voor Remeha

Remeha heeft een tweede Experience Center geopend. Na de eerste vestiging in Haarlem is er nu ook een plek in Arnhem waar consumenten advies kunnen inwinnen over (hybride) warmtepompen.

De showroom is gevestigd in het centrum van de Gelderse hoofdstad: aan de Weverstraat 13b. De deuren zijn nu al geopend, officiële opening is 20 november.

In het Experience Center kunnen huishoudens die willen verduurzamen, advies inwinnen over de techniek. De hybride warmtepomp van het merk is ook werkend te zien: het centrum wordt zelf ook verwarmd met een hybride warmtepomp. Ook kunnen particulieren een offerte ontvangen voor zo’n systeem. Bij akkoord op de offerte wordt de klant gelinkt aan een van de door Remeha geselecteerde installateurs uit het eigen Hybrid Hero-netwerk. Deze gaan de woning bekijken en dragen zorg voor de installatie.

Ondersteuning installateur

Remeha wil met het Experience Center de installateur ondersteunen: het neemt een deel van het advieswerk en verkoop uit handen, zodat de installateur zich kan concentreren op de installatie van toestellen. Ook kunnen installateurs zelf ook hun klanten doorsturen naar het adviescentrum. Vanzelfsprekend blijft de lead in dat geval eigendom van de installateur. Ook kunnen installateurs in het center ‘informatie-sessies’ organiseren voor grotere groepen.

8 reacties op “Tweede Experience Center voor Remeha

 1. Mvt schreef:

  Laat ze eerst maar eens zorgen dat de thermostaat app het goed doed

 2. Hans deWit schreef:

  Prijsopgave

 3. Wim Kobizonder schreef:

  Koop geen Remeha, wat een hobbyspul toch,kijk maar op alle reviews op internet.
  De service is al helemaal waardeloos.

  • R schreef:

   Klopt helemaal koop een intergas cv ketel of hybride combinatie

   • Jack schreef:

    Helemaal mee eens!

   • Jaap Roozeboom schreef:

    Goed initiatief van Remeha voor een 2e Experience Center. Ik raad de critici aan het centrum te bezoeken voor een goed gesprek. Sinds 6 jaar hebben wij een een ELGA hybride warmtepomp. Functioneert naar volle tevredenheid. Op verwarming (warm tapwater uitgezonderd) een besparing van 85 % op het gasverbruik

 4. Mike schreef:

  Hoe kan het nou jaap roozeboom dat jij sinds 6 jaar de elga ace heb hybride heb dan?? Hij bestaat zo lang niet eens dacht ik zo toch??? Beetje vreemd dit hmmmm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.