fbpx
Nieuws

Tweede nummer vakblad van dit jaar

De tweede editie van het vakblad Installatie en Sanitair van dit jaar verschijnt op vrijdag 27 maart. Hierin blikken we terug op de afgelopen VSK. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld warmtepompen en waterstof? En wat was er verder te zien op de vakbeurs?

Maar wat kunt u nog meer van ons verwachten?

Groene boodschap

Met 183 energiepalen, een dak vol pv-panelen en een hoge luchtdichtheid registreert de eerste Lidl Zero in Woerden nul op de energiemeter. De koelinstallatie levert genoeg warmte voor verwarming van het gebouw. Hoe ziet een van de duurzaamste supermarkten van het land eruit?

Kant en bijna klaar

Het prefabriceren en voormonteren van installatiemateriaal is hot. Minder handelingen op de bouwplaats, effectieve werkvoorbereiding, minder afval en minder faalkosten. Maar bovenal: een ontlasting voor de monteur op de bouw. We namen een kijkje in de prefabwerkplaats van groothandel Rensa en zetten mogelijkheden op een rij.

Een eigenwijze showroom

Of je nu duurzaamheid verkoopt, tegels of badkamers. Showrooms zijn steeds minder productopstellingen, maar locaties waar ruimte is voor beleving en inspiratie. We namen een kijkje in de trots van Betting Ressing in Groenlo. Een tegelhandel die de scope uitbreidt naar de badkamer.

Geïnteresseerd? Neem een (proef)abonnement of vraag een gratis proefnummer op. Enkel een digitaal abonnement is nu ook mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.