fbpx
Nieuws

VDK Groep neemt ETB Cas Sombroek over

VDK Groep B.V. uit Zwolle heeft de aandelen van E.T.B. Cas Sombroek B.V. uit Volendam overgenomen van eigenaar Marco Sombroek. Dit maakt overnameadviseur Marktlink vandaag bekend.

Familiebedrijf E.T.B. Cas Sombroek is ruim 75 jaar actief in de installatiemarkt en is met ongeveer 120 medewerkers goed voor een omzet van circa 25 miljoen euro. Marco Sombroek (51) nam in 1997 het stokje over van zijn vader en behoort tot de derde generatie binnen het familiebedrijf. Onder zijn leiding groeide de onderneming uit tot een gerenommeerde speler in West-Nederland.

E.T.B. Cas Sombroek blijft binnen VDK Groep als zelfstandige onderneming opereren met behoud van de naam en identiteit. Frans van der Kolk, directeur van de VDK Groep: “Als bedrijf hebben wij een unieke filosofie, waarbij de medewerkers centraal staan en de bedrijven zelfstandig binnen de groep opereren met de voordelen van een groot bedrijf.”

Wat zijn de overnametrends in de installatiewereld?
Check hier een analyse.

Overnamepad

VDK Groep sluit meerdere overnames binnen de installatiebranche niet uit. Van der Kolk: “De wet- en regelgeving wordt steeds complexer voor bedrijven en de complexiteit van de technische installaties neemt steeds verder toe. Als zelfstandig regionaal installatiebedrijf zijn deze ontwikkelingen moeilijk bij te houden.

Een paar maanden geleden deed VDK Groep nog een andere overname, toen nam het de aandelen over van P. de Vries Installatietechnieken. Binnen VDK Groep, vooral actief in Noord en Oost-Nederland, zijn nog 37 andere bedrijven die zelfstandig opereren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.