fbpx
Nieuws

VSK: dik 36.000 bezoekers

De VSK 2020 heeft 36368 bezoekers naar de Utrechtse Jaarbeurs getrokken. Ten opzichte van de editie van 2018 laat de installatiebeurs een groei zien van 2000 bezoekers. Toen kwamen ruim 34.000 mensen naar Utrecht.

Beursmanager Patrick Schilte is na twee edities zonder groei tevreden dat de beurs de weg omhoog weer heeft gevonden. “Er heerste een positieve vibe onder standhouders en bezoekers”, zo zegt hij in het afsluitende interview in het VSK Nieuwscafe. De VSK had om dinsdagavond voor het eerst ruimte ingeruimd voor de particulier. Zo’n honderd particulieren met verduurzamingsplannen kwamen met hun installateur naar Utrecht. Zes fabrikanten werkten hiervoor samen.

Inhoudelijk beter

De beursmanager was erg tevreden met het informerende aspect van de beurs. Zo had de VSK dit jaar meer kennistheaters met sprekers, en gaven ook standhouders meer inhoudelijke presentaties in het Kennistheater, Partnertheater en Binnenklimaattheater. Zo hield Zehnder ontbijtsessies en presentaties op haar stand, en had branche-organisatie Techniek Nederland doorlopend informerende sessies over zaken die de installatiebranche bezig houden. Installatie.nl had met het VSK Nieuwscafe de hele week door interviews over het vak.

Alle dagjournaals en video’s van Installatie.nl vindt u in onderstaande YouTube-playlist.

Afsluitend dankwoord van de Jaarbeurs aan bezoekers en standhouders van de VSK.

1 reactie op “VSK: dik 36.000 bezoekers

 1. Rian schreef:

  Heeeul veul wermte pumkes
  Voor mij toch alweer flink wat jaar geleden en zag een grote verschuiving naar warmte pompen

  Voor mij niet echt heel bijzonder.
  Wel heel goed verzorgd weer door alle fabrikanten.

  Al met al wel een hele geslaagde beurs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.