fbpx
Nieuws

Warmteservice blijft groeien

Warmteservice Hellevoetsluis

Met de opening van een vestiging in Hellevoetsluis, staat de teller voor Warmteservice op 81. De leverancier van bouw- en installatiematerialen voor brancheprofessionals en handige doe-het-zelvers opende recent al vestigingen in Steenwijk, Oosterhout en Roermond.

Klanten spreiden

Hellevoetsluis is volgens formulemanager Patrick van Tol een logische keuze. “Onze vestiging in Spijkenisse trekt veel klanten uit Goeree-Overflakkee en omgeving. Voor hen wordt het nu een stuk makkelijker om ons te bereiken. Dat is één van de speerpunten van Warmteservice.” Bijkomend voordeel is dat de drukte nu beter verspreid wordt over de regio.

Duurzaam pand

Warmteservice Hellevoetsluis telt 373 m2 en heeft een duurzaam karakter. Er is geen gasaansluiting en er wordt gebruik gemaakt van airco’s die zowel kunnen verkoelen als verwarmen. “Deze werkwijze sluit aan bij de producten die wij verkopen en met name in deze regio gretig aftrek vinden. Er is veel ruimte, weinig hoogbouw en dus alle mogelijkheden om vrij eenvoudig te verduurzamen”, zegt bedrijfsleider Jim Oudenaarden.

2 reacties op “Warmteservice blijft groeien

  1. T Wals schreef:

    Prima winkel aardig personeel en goede prijs kwaliteit nu

  2. Rudy Schroder schreef:

    Wij komen wel eens in Hilversum.Wie installeren als men een nwe ketel koopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.