fbpx
Nieuws

Welke servicemonteur is de beste?

Installatie.nl gaat samen met Wasco op zoek naar de beste onderhouds-/storingsmonteur van cv-installaties. Dan doen we met de eerste Installatie Quiz van 2023 die in het teken staat service en onderhoud van verwarmingsinstallaties.

De servicemonteurs zorgt ervoor dat elke verwarmingsinstallatie goed onderhouden wordt, en is de reddende engel bij storingsmeldingen. Met deze 15 vragen testen we je inzicht in veel voorkomende kwesties rond cv-ketel storingen of onderhoudskwesties rondom verwarmingsinstallaties.

Samen met de techneuten en opleiders van het WasCollege van technische groothandel Wasco hebben we 15 veel voorkomende situaties rondom cv-installaties weergegeven.

Mooie prijzen

De Installatie.nl-bezoeker die de 15 vragen het best invult, maakt kans op een mooie prijzen voor het service en onderhoud aan eigen lichaam en geest: een wellness-bon ter waarde van €250. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Wasco. Tweede en derde prijs zijn een werkkleding pakket van Mascot Workwear en een vakinformatiepakket van Installatie.nl, bestaande uit een jaarabonnement met ook gratis toegang tot alle artikelen op Installatie.nl Premium.

Hier vind je de opgaven: begin februari sluit deze editie van de Installatie Quiz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.