fbpx
Nieuws

Wie wordt beste praktijkbegeleider?

Wie worden de beste praktijkbegeleiders van Nederland? Wij Techniek gaat volgende week de Topcoaches 2020 benoemen.

De opvolgers van Daan van den Berg (Daan Installatietechniek),   Bhoendie (Lomans) en Theo van den Elzen (InstallatieWerk Zuid-Oost) worden woensdag 4 november bekend gemaakt via een live-stream.

Het is de vijfde keer dat het opleidingsfonds deze wedstrijd organiseert. Doel is om aandacht te genereren voor de instroom van vaklieden en het overdragen van praktijkkennis in de installatiebranche. Er zijn drie categorieën: mkb, grootbedrijf en opleidingsbedrijven. Dit jaar zijn er 700 praktijkbegeleiders voorgedragen door studenten, collega’s en werkgevers. Er zijn er 21 doorgedrongen tot de shortlist. De winnaars ontvangen 2500 euro die ze mogen inzetten voor hun begeleidingswerk.

De jury van de TopCoach van het Jaar verkiezing 2020 bestaat uit vijf mensen: topsporter en Topcoach-ambassadeur Dennis van der Geestm Bernard Zijlstra van vakbond CNV Vakmensen, vice-voorzitter Claudia Reiner van Techniek Nederland. Gerrit Veneboer is bestuurder bij Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) en Alexander van der Doorn heeft vorig jaar de brancheoverkoepelende titel Beste Praktijkbegeleider van Nederland op zijn naam gezet.

Hieronder video’s met de verhalen van de winnaars van vorig jaar.

Uitgebreide interviews met deze Topcoaches lees je hier in de portrettenserie van Installatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.