fbpx
Blog

De eerste vlog van Installatie.nl. De drie zeekoeien in Burgers’ Mangrove eten 90 kilo andijvie per dag. En poepen dit ook weer uit.  Hoe houdt installatietechniek het zwemwater zuiver? Hoe houd je het in een hal met teflon dak permanent tussen de 26 en 28 graden en voldoende luchtvochtig?

Er is zo veel moois op installatiegebied te tonen vanuit ’s werelds grootste overdekte mangrove. In ons printmagazine zag u al veel, hier online ook foto’s van de bouw, maar een kijkje achter de schermen in bewegend beeld nog niet. Daarom een eerste vlog van mijn hand vanuit Burgers Mangrove; een technische rondleiding langs plaatsen waar de dierentuinbezoeker niet komt. Ik ben benieuwd wat u er van vindt:

Meer vlogs

We gaan méér vloggen op Installatie.nl. Dat beloven we. Dit is een mooie originele manier om persoonlijk verslag te doen van projecten en mensen die de installatiebranche boeien, en uw en ons vak zo mooi maken. Ideeën hierover, leuke tips voor een bezoek, of misschien zélf wel bijdragen die voor andere bezoekers van Installatie.nl interessant kunnen zijn. Een dagje meelopen, een bijzondere plek, iets dat installerend Nederland móet zien?  Neem gerust contact op! U kunt zich abonneren op het Youtube-kanaal.

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

3 reacties op “Vlog: techniek voor zeekoeien

 1. Martijn Verspeek schreef:

  Leuke eerste vlog Eddy!

  En het water van de zee koeien zag er inderdaad nog lekker herder uit 🙂

 2. Theo schreef:

  Super leuk en interessant, mooi gedaan Eddy!
  Een goed begin van hopelijk een reeks?

  *techniekers zijn dol op cijfers, bv waterflow, luchtflow, etc 😉

  Groeten Theo

  • Eddy Buiting schreef:

   Dank. Ik sta zeker open voor suggesties, waarbij ik wel een sterke voorkeur heb voor bijzondere plekjes, bijzondere mensen of ervaringen die je niet elke dag meemaakt. Maar ik zal zeker de schaftkeet, de klei, de kruipruimte niet schuwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.