fbpx
Nieuws

ATAG-topman Carl Berlo vertrekt

Carl Berlo vertrekt bij ATAG Verwarming. De CEO van de verwarmingsfabrikant wordt per 1 januari 2021 intern opgevolgd door Rob Maassen, nu nog hoofd productmanagement bij het bedrijf uit Lichtenvoorde.

Berlo wordt in 2021 CEO van 247TailorSteel in Varsseveld, een grote speler op het gebied van metaalbewerking. Carl Berlo heeft er bijna 16 jaar opzitten bij de ketelfabrikant, waar hij binnenkwam als commercieel verantwoordelijke na een roerige periode, waarin de keuken en verwarmingstak van ATAG uit elkaar werden gehaald. Onder Berlo’s leiding werd ATAG een stabiele speler in de verwarmingsmarkt. De toestellen van het Achterhoekse bedrijf stonden jarenlang aan de top van de Consumentenbond-testen. In 2014 werd het bedrijf overgenomen door Ariston Thermo, waardoor de ketelfabrikant zich nu ook toelegt op warmtepompen en warmtepompboilers onder eigen merknaam.

Interne opvolger

Het nieuwe gezicht voor Nederland, Rob Maassen, werkt al tientallen jaren bij de verwarmingsfabrikant uit Lichtenvoorde. Hij had diverse functies bij research & development en productmanagement. Rob Maassen wordt per 1 januari 2021 countrymanager van ATAG Verwarming. Dit betekent dat hij verantwoordelijk is voor de activiteiten van het bedrijf in Nederland. De internationale rol die Carl Berlo daarnaast vervulde, komt te liggen bij Ariston Thermo, sinds 2014 eigenaar van ATAG. ATAG Verwarming Nederland vertegenwoordigt in ons merken ATAG, Ariston en Elco.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.