fbpx
Nieuws

Bouw- en installatiebeurs Building Holland, die gepland stond voor 24, 25 en 26 maart, gaat vanwege het coronavirus niet door.

Organisator Easyfairs heeft nu het plan om het evenement in RAI Amsterdam te verplaatsen naar “de laatste week van oktober”, zonder specifieke data te noemen. Building Holland trekt jaarlijks ongeveer 15.000 bezoekers en heeft zo’n 250 standhouders.

“Wereldwijd is er sprake van een situatie van overmacht, die leidt tot onzekerheid onder deelnemers en bezoekers. De keuze om het event te verplaatsen was onvermijdelijk”, stelt Easyfairs, die lang probeerde het evenement wel gewoon door te laten gaan.

Claudia Reiner, vice-voorzitter van Techniek Nederland vindt het een goed besluit: “Ontzettend goed dat Building Holland verantwoordelijkheid neemt voor onze volksgezondheid. Een zorgvuldig besluit dat getuigt van duurzaam handelen. Uitstel is geen afstel, ik ben er in elk geval bij in oktober.”

Eerder al werden de maartbeurzen Mostra Covegno in Milaan, en Light + Building in Frankfurt naar het najaar verschoven. Ook de SHK in Essen moest wijken voor het virus. Ook Duurzaam Verwarmd en Solar Solutions verhuizen naar september.

1 reactie op “Coronavirus zet ook streep door Building Holland

 1. Martin Cuijpers schreef:

  Vrouwengek voorspellingen : De bouw gaat een nog zwaardere tijd tegemoet dan bij de laatste grote wereld recessie. Helaas.
  Maar zodra na deze recessie de zon weer voor de bouw begint te schijnen… zal Nederland een opbloei beleven die ongekend is. Te vergelijken met het herrijzen van ons land na de 2de wereldoorlog.
  Te beginnen met het bouwen met de 10 toekomstige Vrouwengek Foundation Pyramids in Tilburg Noord.
  Vrouwengek biedt niet alleen de plannen voor het miljarden project… maar gaat ook de financiering leveren. Vrouwengek gaat de mensen nóóit om geld vragen… en de gemeente Tilburg ook niet…. en de regering HELEMAAL niet…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  De toekomstige Vrouwengek Foundation gaat de eerste liefdadigheids instelling ter wereld worden die financieel zelfbedruipend is. Door die financiële onafhankelijkheid wordt het het grootste Charity-project op deze planeet. Je zult denken: “Wat een grote woorden… en wie gaat dat betalen… lieve zoete Gerritje?” Het antwoord is: mijn uitvindingen..in mijn Blogger Vrouwengek
  Je zult versteld staan……!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.