fbpx
Nieuws

Helft pv-installateurs last van crisis

Ruim de helft (55 procent) van de Nederlandse installateurs maakte zich afgelopen jaar zorgen over de gevolgen van de coronacrisis voor hun bedrijf. Dat blijkt uit de Global PV InstallerMonitor 2020/2021 van EuPD Research. Voor 2021 neemt dit percentage zelfs toe tot 58 procent.

Wel zien de onderzoekers groot potentieel voor pv-panelen in Nederland. Zo is de Nederlandse markt afgelopen jaren sterk gegroeid. Met een verwacht opgesteld vermogen van bijna 3 GW in 2020 noemen de onderzoekers de situatie in ons land veelbelovend. Aan het onderzoek deden 106 Nederlandse installatiebedrijven mee.

1 reactie op “Helft pv-installateurs last van crisis

  1. jos schreef:

    Toenemende opdrachten zorg bij Pv installateurs.
    Opdrachten gaan zeker teruglopen komende jaren , zeker als gevolg van de Coronacrisis krijgen veel gezinnen minder te besteden .
    Dan kan straks de ene helft van de pv -installateurs die nog genoeg opdrachten heeft zich in het zweet werken om de andere helft de pv installateurs die straks overheids-steun nodig heeft , van een inkomen te voorzien . Waar zijn we toch mee bezig ?, Je werkt tegenwoordig niet meer voor je zelf , we moeten maar solidair zijn met alles en iedereen ..Hoe zien we de toekomst van Nederland, mensen ? ,voor onze kinderen .Laten we de overbevolking (met allerlei meer en meer oplopende kosten) van Nederland stoppen , zodat we zelf minder belastingen gaan betalen en weer een financiele toekomst op kunnen gaan bouwen met de aanhoudende oplopende belastingen is er geen toekomst meer voor gezinnen en bedrijven. We kunnen niet de gehele wereld op ons nek nemen en blijven onderhouden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.