fbpx
Nieuws

Installatiebeurs slaat editie over

Het zat er wel een beetje aan te komen. De naar september verplaatste beurzen komen opnieuw in de knel door de coronacrisis. De Mostra Covegno Expocomfort 2020 gaat nu definitief niet door.

De grote Italiaanse beurs in Milaan, die gepland stond voor afgelopen maart, week aanvankelijk uit naar begin september. Maar nu heeft de organisatie laten weten dat de volgende editie pas van 8 tot 11 maart 2022 gehouden wordt. De toonaangevende tweejaarlijkse beurs schrapt dus een volledig editie. Dit laat organisator Reed Exhibitions weten. “Een moeilijk, maar noodzakelijke beslissing die wordt gedragen door de markt.” Ook september vindt de beursorganisatie geen optie meer.

De Mostra is voor veel bedrijven na de ISH in Frankfurt de belangrijkste internationale vakbeurs voor installatietechniek. De ISH staat wel in 2021 op de rol: van 22 tot 26 maart.

SHK gaat nog wel door

Eerder week de Installatie Vakbeurs in Hardenberg ook al verder het najaar in. De SHK in Essen, eerste week september, is de enige grote beurs die nog wel doorgang vindt. De organiserende Messe Essen heeft wel strenge regels voor bezoekers en standhouders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.