fbpx
Nieuws

Morrenhof-Jansen neemt Tennekes over

Tennekes Installatietechniek uit IJsselmuiden wordt per januari 2023 onderdeel van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. “Tennekes installatietechniek is een installatiebedrijf met jarenlange ervaring en is, net als wij, een familiebedrijf. Dankzij deze stap kunnen we onze marktpositie in de Noordoostpolder verder verstevigen en dit brengt mooie kansen met zich mee,” vertelt directeur Erdy Jansen van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven. Vorig jaar nam Morrenhof-Jansen al plaatsgenoot installatiebedrijf Fien over

De overname is een bevestiging dat steeds meer kleinere installatiebedrijven zich aansluiten bij middelgrote installateurs. Lees hier een premium-trendartikel hierover. Gratis voor (digitale) abonnees.

Allround installatiebedrijf

Marc Tennekes: “Door onderdeel te worden van Morrenhof-Jansen installatiebedrijven kunnen we onze medewerkers groeimogelijkheden en een goede toekomst garanderen. Ook kunnen wij onze klanten sneller en beter bedienen, door samen te werken met andere vestigingen van Morrenhof-Jansen in onze regio. Daarnaast kunnen we klanten nu een totaalpakket aanbieden, omdat we straks alle disciplines in huis hebben. Van elektrotechnische installaties, luchtbehandeling, water en sanitair, CV en klimaatbeheersing tot aan beveiliging en diamantboren. Een waardevolle aanvulling.”

Tennekes installatietechniek is in 1979 opgericht als installatiebedrijf onder de naam Siebert Tennekes. Vanaf 1997 ging het bedrijf verder onder de naam Tennekes installatietechniek. Een familiebedrijf met een focus op w-installaties, zowel nieuwbouw als renovatie. Inmiddels zijn er zo’n 16 medewerkers werkzaam bij het installatiebedrijf. Ook service en onderhoud behoort tot de diensten van het bedrijf.

Morrenhof–Jansen groeit verder

De afgelopen jaren heeft Morrenhof–Jansen installatiebedrijven de mogelijkheid gehad om meerdere installatiebedrijven over te nemen. Inmiddels valt het familiebedrijf onder één van de middelgrote partijen in de installatietechnische markt en zijn er zo’n 285 medewerkers werkzaam. De hoofdvestiging staat in Dalfsen en de nevenvestigingen in Vriezenveen, Gramsbergen, Enschede en IJsselmuiden. Morrenhof–Jansen installatiebedrijven is als totaalinstallateur onder andere gespecialiseerd in woningbouw, villabouw, utiliteitsbouw, duurzame energie, renovatie en onderhoud. Ook de 24-uurs servicedienst is een onderdeel van het bedrijf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.