fbpx
Nieuws

Nieuwe directeur voor Intergas

Harry Bosscher is niet langer CEO bij ketelfabrikant Intergas. De directeur en aandeelhouder, die 35 jaar bij het bedrijf uit Coevorden werkzaam was, wordt vervangen door Janno de Haas.

In de 17 jaar dat Bosscher (62) de leiding had over Intergas, is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste cv-ketelfabrikant van Nederland. Voordat Bosscher bij Intergas aan de slag ging, was werkte hij bij Brink Climate Systems. Onder de leiding van De Haas moet Intergas verder doorgroeien, stelt het bedrijf in een persbericht. De nieuwe algemeen directeur zal zich voornamelijk gaan richten op de export van Intergas-toestellen. Internationale groei in onder meer Engeland, de Verenigde Staten en Spanje, vormt een belangrijke groeipijler van het Drentse bedrijf.

Aandelen weer terug

Tegelijkertijd met de directiewisseling, maakt Intergas bekend dat alle aandelen van het bedrijf weer terug zijn bij haar grootaandeelhouder. De Hoge Dennen Capital en Breedinvest, de investeringsmaatschappijen van Blokker en de familie De Rijcke, hebben na 4 jaar hun aandelen, een minderheidsbelang, weer terugverkocht. Door de kapitaalinjectie van deze investeerders kon Intergas haar internationale activiteiten uitbreiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.