fbpx
Nieuws

Nieuwe vakbeurs Vabotech verplaatst

De eerste editie van Vabotech is verplaatst naar 29 juni tot en met 1 juli. De nieuwe vakbeurs voor bouw en techniek in de RAI in Amsterdam zou aanvankelijk 7, 8 en 9 april gehouden worden.

De organisatie verwacht niet dat de Vabotech in april met weinig of zonder restricties vanwege het coronavirus plaats kan vinden. Door de verplaatsing kunnen exposanten met grotere zekerheid starten met de voorbereidingen, zegt event director Patrick Schilte van Vabotech. “Een eerste editie neerzetten in
deze tijd is behoorlijk uitdagend, daarom zijn we ook trots dat exposanten de verplaatsing van begin april naar eind juni steunen. Het thema van de bouw en techniekbeurs is ook bekend gemaakt; ‘Samen werken zonder grenzen’. De beurs in de RAI mikt op de integratie tussen bouw en techniek en de toenemende vraag naar circulariteit, duurzame woon- en werkoplossingen. De bezoekersregistratie start in januari.

Deze maand werd ook bekend dat de VSK verplaatst. Deze tweejaarlijkse installatievakbeurs verhuist van februari naar 17 tot en met 20 mei.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.