fbpx
Nieuws

Verbeterde versie TrendLine

Nefit brengt een verbeterde versie van haar TrendLine, het afgelopen jaar één van de meest verkochte toestellen van de Deventer ketelfabrikant.

De nieuwe pomp (17% zuiniger) en aanpassing van de interne rookgasafvoer maakt met name de CW4 variant een sprong vooruit maakt qua rendement en onderhoudsgemak in haar klasse.

nefit trendlineIIInterne rookgasafvoer

In de TrendLine II, zoals het toestel heet, is de interne rookgasafvoer naar achteren verplaatst. Dit verbetert de toegankelijkheid van het toestel bij service en onderhoud. Ook is e constructie van de ketel vernieuwd, waardoor het geluidsniveau op laaglast verlaagd is tot 30,9 dBA. Hierdoor kan het vermogen worden opgevoerd, en de TrendLine II 10% meer warm water per minuut kan produceren dan zijn voorganger.

Voorraadboiler

De nieuwe TrendLine II is vanaf juni verkrijgbaar in een 25kW (CW4), 30kW (CW5) en CW6 uitvoering. Die laatste is vanaf augustus ook te bestellen als een pakket.  Hiervoor was de AquaPower Plus enkel mogelijk wanneer een CW4/5 toestel werd geupgraded met de voorraadboiler. De boiler van de AquaPower Plus II, blijft wel als losse accessoire beschikbaar.

Vorige maand kondigde Nefit al verbeteringen aan in de TopLine-serie, onder meer vanwege de ErP-richtlijn die vanaf september gaan gelden.

Lees hier alles over die nieuwe ErP-richtlijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.