fbpx
Nieuws

Warmtepompspecialist is populair

Niet alleen woningeigenaren trekken op dit moment hard aan warmtepompspecialisten. Installateurs die vroegtijdig deze techniek hebben omarmd zijn gewild bij grotere installateurs, fabrikanten en investeerders.

In deze tijd gaan veel installatiebedrijven van de hand. Er is een duidelijke trend: de markt van verduurzaming wordt voor een groot deel het terrein van grote landelijke spelers. Dit betekent niet dat er ruimschoots genoeg markt over is voor het midden- en kleinbedrijf of zelfstandigen. De vraag naar (duurzame) installatietechniek is op dit moment zo groot dat elke installateur er een goed gevulde orderportefeuille aan heeft.

Strategie in de juiste stappen

Installatiebedrijf Eppink uit Tubbergen is zo’n warmtepompspecialist van het eerste uur. Eigenaar Harold Hofhuis koos ruim 5 jaar geleden resoluut voor deze techniek. In dit artikel legt hij uit welke stappen hij heeft genomen, en welke keuzes hij heeft gemaakt. Dit jaar verkocht hij zijn bedrijf aan Saman Groep, die met Eppink aan boord wil groeien naar een landelijke dekking.

Dit artikel is gratis te lezen voor abonnees van Installatie. Ben je dit nog niet? Vanaf €6,38 volg je online naast het nieuws ook alle extra artikelen die de redactie van Installatie voor je maakt. Hier kun je dat regelen.

2 reacties op “Warmtepompspecialist is populair

  1. Martijn schreef:

    Verkopen doen ze zeker bij Eppink, alleen leveren ze niet. Klanten worden gewoon niet geïnformeerd over levertijd en wachten al meer dan een jaar op de installatie terwijl bij de verkoop 3 maanden was beloofd.

  2. Kees schreef:

    Zo spannend is het niet eigenlijk zeer eenvoudig materie mono blokken vind ik al helemaal puin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.