fbpx
Blog

Doekle Terpstra Bingo

Doekle Terpstra staat nu bijna twee jaar aan het roer van branchevereniging Uneto-VNI (per januari Techniek Nederland). In 2018 kon niemand om de installateursvoorman heen.

Hij is overal

Op radio, televisie, in de vakpers, in het Haagse lobbycircuit en in de sociale media; Terpstra stond in 2018 vóór de troepen; hij ageert, reageert, beargumenteert, vlogt, netwerkt. Actief, ambitieus, enthousiast, en op karakteristieke wijze. En natuurlijk: ook binnen installatieland zijn er inhoudelijke verschillen en splijtzwammen. Maar één ding kunnen we hem niet verwijten: onzichtbaarheid.

The Next Level

Nu zijn stempel duidelijk is, de impact groeiende en de ster rijzende, wordt het tijd voor de volgende stap: een eigen Bingo-kaart van Installatie.nl. We hebben de optredens van afgelopen jaar door de molen gehaald, en hebben een arsenaal stokpaardjes, stopwoordjes, clichés en speerpunten verzameld.

Elk volgend optreden, of dat nu een video, een presentatie of een nieuwsinhaker is: pak de kaart erbij. Print hem uit, hang hem klaar, en laat het ons én jullie frontman weten wanneer er –om te beginnen- een rijtje vol is.

In bijlage PDF: Doekle Terpstra Bingo-kaart

In bijlage JPG: Doekle Terpstra Bingo-kaart

Over Eddy Buiting

Eddy Buiting

Eddy Buiting (1977) is hoofdredacteur van deze site en vakblad Installatie, producten van Eisma Bouwmedia. Studeerde Journalistiek en Voorlichting in Tilburg, was o.a. dagbladjournalist, en inmiddels al 22 jaar tot over de oren in de uitvoerende bouw- en installatiepers. Schrijver van natuur, maar inmiddels multimediaal. Observeert, constateert, vraagt, ervaart, presenteert en schrijft. Drievoudig vader, sportfanaat en tegelijkertijd Achterhoeker en Bourgondiër. Niet vies van een kwinkslag.

Bekijk alle berichten van Eddy Buiting

1 reactie op “Doekle Terpstra Bingo

  1. blog bouw schreef:

    Ik vind het kopje ” The next level” vind ik erg inspirerend.
    Dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.