fbpx
Nieuws

Installateurs aan het woord op VSK

Veel installateurs delen hun ervaringen en visies in het VSK Nieuwscafé tijdens de vakbeurs VSK, van 4-7 februari in de Utrechtse Jaarbeurs. Installatie.nl doet uitgebreid verslag.

Op dinsdag gaan ondernemers Patrick Schimmel (Schimmel Techniek Duurzame Installaties) en Desiree Kon (Installatiebureau Kon) in gesprek met Techniek Nederland voorzitter Doekle Terpstra. Terpstra zal de plannen van Techniek Nederland voor komend jaar ontvouwen.

Het interview (4 februari om 14.30u) is live bij te wonen in Hal 10, stand 040 en wordt live gestreamd op Installatie.nl.

Warmtepompen

Wat zijn keuzes die Kon en Schimmel maken? Installatie-ondernemer Desiree Kon zit als voorzitter van Jong Techniek Nederland dicht bij het vuur. Zo is zij betrokken bij de MKB-toets van de naderende Gasketelwet. Patrick Schimmel heeft met zijn bedrijf duidelijke keuzes gemaakt richting duurzaam. Welke lessen heeft hij getrokken uit zijn keuze voor warmtepomptechniek?

Het gevaar en de branche-opdracht rondom koolmonoxide is ook het onderwerp van het gesprek met Marco Lammers van Geas Energiewacht. Hij schuift aansluitend om 15.00 aan bij gastheer Frans Reichardt.

Op woensdag om 13.30u vertelt Ruud Meijns van M&O Techniek over zijn strategie. De installateur uit Wormer verkoopt al geruimte tijd geen cv-ketels meer en heeft zich vol gestort op duurzame techniek, waaronder warmtepompen. Hij deelt tips voor collega’s.

Innovatieve installateurs

Donderdag om 11.30 komt Geert-Jan Bosmans van Van Hoften Installatietechniek vertellen over de keuzes die dit bedrijf maakt richting de toekomst. De zelf ontwikkelde badkamermodule Uw Huis Uw Wensen, de eigen urenregistratie-app Boris, de toepassing van prefab en zelf ontwikkelde duurzame oplossingen komen ter sprake. Om 15.00 u deelt Martijn Verspeek van Installatiebedrijf Verspeek zijn strategie van extreme klant- en medewerkergerichtheid.

Het complete programma van het VSK Nieuwscafe is hier te lezen.

Tijdens de beurs is via deze link een livestream actief, zodat u ook op afstand live mee kunt kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.