fbpx
Nieuws

Revisiebedrijf wint duurzaamheidsprijs

Revisiebedrijf Inexeon uit het Gelderse Wijchen heeft de MVO Award voor de regio Nijmegen gewonnen.

Het bedrijf reviseert defecte printplaten en andere centrale verwarmingsonderdelen voor hergebruik. “Het specialistische revisiewerk is belangrijk in de omvorming van een lineaire naar een circulaire economie”, aldus de jury.

Verder werd Inexeon door de jury geroemd voor het in dienst nemen van medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt, die ook de mogelijkheid krijgen om een een intern studieprogramma te doorlopen. Daarnaast wordt in de productie en huisvesting waar mogelijk met hergebruikte en milieuontlastende materialen gewerkt.

De MVO Award Rijk van Nijmegen Uitdaging is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.

Inexeon levert gereviseerde onderdelen aan veel servicebedrijven, fabrikanten en groothandels, zoals Remeha (via het label ‘Renewed’), Kemkens en Rensa. In februari nam Rensa zelfs een meerderheidsaandeel in twee bv’s van Inexeon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.