fbpx
Nieuws

ROVC vaste opleider Van Dorp

ROVC wordt de vaste opleider van de technici van installatiebedrijf Van Dorp. De technisch opleider uit Ede kwam als beste uit de bus na een aanbesteding waarin verschillende partijen werden aangeschreven.

Dit houdt in dat ROVC de vaste partner wordt op het gebied van technische trainingen en opleidingen voor Van Dorp (1250 medewerkers en twintig vestigingen). De technisch dienstverlener maakt gebruik van een groot deel van het portfolio van ROVC, van elektrotechniek tot koel- en klimaattechniek.

Verschillende partijen werd gevraagd om een plan van aanpak in te dienen dat beoordeeld werd op verschillende onderdelen, waaronder deskundigheid en creativiteit. ROVC kwam als winnaar uit de bus. Jeroen Janssen, accountmanager bij ROVC: “We werken al jaren prettig samen met Van Dorp. Ik ben dan ook erg blij dat we de volgende stap in onze samenwerking kunnen zetten.”

Energietransitie

Hij vervolgt: “Dit gaat verder dan opleiden alleen. Van Dorp zet zich in om vooruit te kijken en continu na te denken over verbeteringen. Dat sluit mooi aan op wat wij als ROVC willen uitdragen. We willen allebei vakmensen van morgen opleiden, rekening houdend met de energietransitie die nu vaart krijgt. Daarom kijken we samen waar de technische branche de komende jaren naartoe beweegt en wat dit vraagt van bedrijven en individuen binnen de branche.”

Anouchka Bonnes, HR Development manager Academie bij Van Dorp: “Dankzij het preferred partnership met ROVC zijn we in staat om onze dienstverleningen nog beter op elkaar aan te laten sluiten. Tijdens de gesprekken kwam nadrukkelijk naar voren dat we hetzelfde gedachtegoed en dezelfde bevlogenheid hebben.

Nieuwbouw

ROVC opende eind september zijn nieuwbouwpand in Ede. In het TechCenter worden dagelijks 400 cursisten ontvangen voor opleiding in industriële en installatietechniek. Het pand zelf is een ‘living lab’: de installatietechniek van het gebouw zelf is een levende leeromgeving voor installatiecursisten. Het hightech nieuwbouwpand van ROVC vervangt het pand dat in 2018 tot op de grond toe afbrandde.

1 reactie op “ROVC vaste opleider Van Dorp

  1. de echte installateur schreef:

    het pand werd zeker onderhouden door medewerkers van het rovc en of oud studenten ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.