fbpx
Nieuws

De vakbladcovers van 2022

Het traditionele overzicht van covers van Installatie zie je onderaan dit artikel. Dit geeft een mooie bloemlezing uit het installatiejaar 2022.

Het draait om mensen. De grootste zorg van elke installateur: goede en genoeg mensen. Daarom trapte Installatie 2022 af met een grote reportage over praktijkbegeleiders: installateurs met een visie en idealen over het opleiden en begeleiden van jong installatietalent. Op de cover een trotse Rob Kwakman van ETB Cas Sombroek uit Volendam met de jonge gasten die hij de kneepjes van het vak leert.

Ketel eruit, warmtepomp erin

De cover van Installatie 2: in Heemstede volgden we de vervanging van een compleet ketelhuis door een duurzame warmtepompinstallatie. Dit project van Energybridge werd breed uitgemeten.

Schaarste

In nummer #3 een verhaal over materiaalschaarste, dat als een donkere wolk boven het hele jaar heeft gehangen. Op de cover Harrold Hofsink van Cius Techniek, een van de voorlopers op het gebied van warmtepomptechniek.

Zij-instromers

Een mooi voorbeeld van een zij-instromer; onze cover van juni. Christel Voesenek vertelt hoe ze gevallen is voor de installatiebranche, en hoe ze nu met veel plezier bij Breman servicemonteur is.

Hybride warmtepomp

Na de zomer prijkte een grote prefab installatie op de cover: hoe kun je installatietechniek leveren vanaf de lopende band. De installatiefabriek: één van de grotere trends van dit en komend jaar.

In nummer 6 het verhaal van Martijn Verspeek: zijn installatiebedrijf verkoopt hybrides bij de vleet, maar kan ze alleen nog niet opleveren. Lees hier hoe hij dat oplost.
In november gingen we kijken hoe de markt qua leveringsperikelen erbij stond. Daarbij een grote reportage over Hollandse Hybrides; de opstart van nieuwe toestelfabrieken bij Intergas, Itho Daalderop en Remeha. De coverfoto is in Tiel bij Itho Daalderop genomen.


In het meest recente nummer prijkt Anouar Otmane op de cover. Hij vertelt over zijn Haagse bedrijf, en waarom en hoe hij met succes video’s maakt om de installatiebranche vooruit te helpen.

Alle edities kun je in onze webshop nabestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.